MediaWatch

Altinget Civilsamfund får ny redaktør

Nichemediets nuværende redaktør, Carsten Terp Beck-Nilsson, går selvstændig og afløses af journalist og sekretariatsleder for en paraplyorganisation for civilsamfundsaktører.

Foto: Screenshot

1. oktober sætter Gitte Ballenstedt sig i stolen som redaktør for Altinget Civilsamfund, skriver Altinget selv.

Hun er uddannet journalist og sprogofficer og har senest været sekretariatsleder for Medborgerne, som er en paraplyorganisation for en række civilsamfundsaktører på Nørrebro og i Nordvest.

"Eftersom mit arbejdsliv mere eller mindre planlagt har formet sig som en dans med, rundt om og ind og ud af civilsamfundet, kan jeg dårligt forestille mig et mere meningsfuldt sted at gøre mig selv nyttig og andre – forhåbentlig – mere oplyste," udtaler Gitte Ballenstedt.

Gitte Ballenstedt skal afløse nuværende redaktør Carsten Terp Beck-Nilsson, som har været med siden nichemediets opstart i 2015, men nu har valgt at gå selvstændig og opstarte et nyt nichemedie om de store samfundsproblemer.

De første tre år var Altinget Civilsamfund finansieret med støtte fra Realdania og Trygfonden, og siden 2018 har Altinget Civilsamfund været et betalingsmedie, som i dag løber rundt gennem abonnementsindtægter.

Altinget har 26 nichemedier i Danmark og 9 i Sverige. Senest er den svenske portefølje udvidet med Altinget Civilsamhälle, som er en svensk søster til Altinget Civilsamfund.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs