MediaWatch

Sportway hyrer tidligere Discovery-direktør

Tidligere nordisk sportsdirektør for Discovery har fået job som landechef i den danske afdeling af produktionsselskabet Sportway.

Foto: PR/Discovery Networks

Sportsproduktionsselskabet Sportway har hentet Anders Antonsen ind som selskabets danske landechef. Det oplyser han til MediaWatch.

Anders Antonsen stoppede i september 2019 som nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks efter tre år i stillingen og seks år i selskabet. Begrundelsen var, at stillingen blev nedlagt for at flytte ansvaret for sportsredaktionerne ud til de enkelte lande.

Anders Antonsen var tidligere ansat i SBS Nordics, som blev overtaget af Discovery Networks i 2012. I den forbindelse fulgte Anders Antonsen med.

Efter bruddet med Discovery har Anders Antonsen bl.a. arbejdet som selvstændig konsulent, hvor han ifølge Linkedin har rådgivet selskaber inden for medie- og sportsindustrien.

Sportway lever af at lave sportsproduktioner til bl.a. broadcastere. Fx skal produktionsselskabet producere flere end 200 kampe fra ishockey-ligaen Metal til TV 2 Play ved hjælp af kunstig intelligens.

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs