MediaWatch

Chefredaktør for Aller-magasin stopper

Magasinet Dossiers chefredaktør, Kasper Steenbach, fratræder posten, som han har opsagt i foråret, skriver han.

Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Kasper Steenbach har holdt kortene tæt til kroppen, siden han i april formelt opsagde sin stilling som chefredaktør for magasinet Dossier. Det er således først nu, at han offentliggør opsigelsen, skriver han i et opslag på Instagram.

Han vil nu give sig i kast med andre projekter, som ellers er blevet skubbet til side, fremgår det.

Kasper Steenbach har stået i spidsen for det Aller-ejede mandemagasin fra første færd tilbage i 2016. Før det var han bl.a. chefredaktør på Egmonts Euroman og fra 2007-2013 redaktør for weekendkultursektionerne på Politiken.

På trods af at have sagt sin stilling op, er han fortsat i funktionen indtil sommerferien. Den 26. udgave af Dossier bliver dermed det sidste, Kasper Steenbach står bag. Han forklarer selv, at han er gået stille med opsigelsen for ikke at stjæle opmærksomhed fra en række nye tiltag, som Dossier har indført i de seneste måneder - herunder bl.a. lanceringen af et nyt website for magasinet.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs