MediaWatch

Chefredaktør for Aller-magasin stopper

Magasinet Dossiers chefredaktør, Kasper Steenbach, fratræder posten, som han har opsagt i foråret, skriver han.

Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Kasper Steenbach har holdt kortene tæt til kroppen, siden han i april formelt opsagde sin stilling som chefredaktør for magasinet Dossier. Det er således først nu, at han offentliggør opsigelsen, skriver han i et opslag på Instagram.

Han vil nu give sig i kast med andre projekter, som ellers er blevet skubbet til side, fremgår det.

Kasper Steenbach har stået i spidsen for det Aller-ejede mandemagasin fra første færd tilbage i 2016. Før det var han bl.a. chefredaktør på Egmonts Euroman og fra 2007-2013 redaktør for weekendkultursektionerne på Politiken.

På trods af at have sagt sin stilling op, er han fortsat i funktionen indtil sommerferien. Den 26. udgave af Dossier bliver dermed det sidste, Kasper Steenbach står bag. Han forklarer selv, at han er gået stille med opsigelsen for ikke at stjæle opmærksomhed fra en række nye tiltag, som Dossier har indført i de seneste måneder - herunder bl.a. lanceringen af et nyt website for magasinet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs