MediaWatch

Sampension hapser ny pressechef fra konkurrent

Danmarks tredjestørste pensionsselskab, Sampension, får til august ny pressechef, som er fundet i PFA Pensions presseafdeling.

Foto: PR/Sampension

Rune Lindberg indtager fra midten af august posten som pressechef for Sampension. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig ændrer Sampension opstillingen i sit kommunikationshold, så den nuværende presse- og kommunikationschef, Pia Lykke, fremover bliver afdelings- og kommunikationschef, mens Rune Lindbergs opgaver bliver fokuseret omkring kontakt med pressen.

Rune Lindberg kommer fra en stilling som seniorpressekonsulent hos PFA Pension. Før det har han været kommunikationskonsulent i PensionDanmark i en årrække og før det pressekoordinator i Dansk Industri.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs