MediaWatch

TV 2 Østjylland henter ny chefredaktør fra DR

Nyhedsdækningen på TV 2 Østjylland bliver fremover samlet under tidligere redaktør for Kontakt på DR1 og nuværende redaktionschef for Livsstil og Fakta i DR Aarhus.

Foto: Katrine Marie Kragh/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

9. august vender Dennis Kragelund tilbage til TV 2 Østjylland, hvor han får det samlede ansvar for nyhedsproduktionen. Det oplyser direktør Inga Vind.

Ansvaret for nyhedsdækningen har i en periode været delt op mellem to chefer i TV 2 Østjylland, men nu vender mediehuset ifølge direktøren tilbage til en mere samlet nyhedsafdeling under Dennis Kragelund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs