MediaWatch

Tidligere Zetland-direktør får Harvard-fellowship

Medstifter og tidligere øverste chef for Zetland, Jakob Moll, skal fra sensommeren på universitetet Harvard.

Jakob Moll, adm. direktør, Zetland. | Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Det er godt et år siden, Zetland-direktør og medstifter Jakob Moll fratrådte sin stilling med udsigt til et udlandsophold. Opholdet blev udskudt på grund af coronakrisen, men nu afslører han selv på Facebook, at hans udlandsophold tager form af et fellowship på elite-universitetet Harvard University i Boston, hvor han endelig kan begynde i sensommeren.

"Nu kommer vi af sted, og fra i dag er det ikke engang hemmeligt. Jeg er blevet tildelt et såkaldt fellowship på Harvard. Fra sensommeren skal jeg fordybe mig i det spørgsmål, som optager mig allermest i verden. Nemlig hvordan den type medie, som vi har lavet med Zetland, kan bidrage til at løse journalistikkens og demokratiets udfordringer også internationalt. Jeg glæder mig helt vildt," skriver Jakob Moll på Facebook.

Det var i maj sidste år, den nu tidligere Zetland-direktør forlod posten, efter det digitale nyhedsmedie fik skabt sit første overskud. Han beholdt dog sin ejerandel i medievirksomheden. Mens han har afventet en genåbning af samfundet, er han fortsat som redaktør på Zetland.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs