MediaWatch

TV 2 opruster eventudvikling med ny redaktionschef fra DR

TV 2's eventafdeling får ny profil om bord og henter DR-redaktør på bl.a. Fællessang ind som redaktionschef for formatudvikling og events.

Arkivfoto. | Foto: Martin Lehmann

TV 2 hyrer Mads Bøgh Johansen som ny redaktionschef med ansvar for udvikling af nye formater og events, skriver Altinget.

Mads Bøgh Johansen har været på DR godt ni år, hvor han begyndte som journalistpraktikant i 2010-11. Han har været journalist og redaktør på flere programmer på radio og tv - bl.a. Detektor på P1 og Fællessang på DR1.

Han har været redaktør for udvikling og events i DR Nyheder siden 2017.

I februar hentede TV 2 en af DRs helt store profiler Ask Rostrup ind som ny chefredaktør for TV 2 News. Det skete i kølvandet på tidligere chefredaktør Ulla Pors udnævnelse til ny nyhedsdirektør på tv-stationen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs