MediaWatch

Dansk Journalistforbund får ny næstformand

Posten som næstformand for Dansk Journalistforbund indtages 1. august af Allan Boye Thulstrup.

Tine Johansen, formand, Dansk Journalistforbund. | Foto: Benita Marcussen

Hovedbestyrelsen i Dansk Journalistforbund (DJ) valgte onsdag Allan Boye Thulstrup til posten som næstformand for forbundet, oplyser DJ på sin hjemmeside.

Posten blev ledig, efter den hidtidige indehaver af den, Jakob Ponsgaard, trak sig tidligere på måneden. Allan Boye Thulstrup er kommunikationskonsulent i Herning Kommune og medlem af DJ's hovedbestyrelse. Han tiltræder næstformandsposten 1. august og varetager den i første omgang frem til DJ's næste delegeretmøde, som finder sted i april næste år.

"Vi skylder medlemmerne at løfte så mange opgaver fra det handlingsprogram, der blev vedtaget ved sidste delegeretmøde, som vi overhovedet kan. Det bliver svært at få løst det hele, men jeg er parat til at gøre mit for at nå i mål med så meget som muligt. Derudover har vi en coronakrise, der har haft stor indflydelse på rigtig mange medlemmers arbejdsliv – de opgaver, den situation har kastet af sig, skal vi også bruge efteråret på at løfte," udtaler Allan Boye Thulstrup til forbundets hjemmeside.

Formand for DJ er Tine Johansen.

"Jeg glæder mig meget til, at vi skal lægge vores samlede kræfter i de vigtige politiske opgaver, der venter forude," udtaler hun til DJ's hjemmeside om valget af ny næstformand.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs