MediaWatch

Tidligere Dentsu-topchef bliver ny direktør i Parken

I ny direktørstilling får tidligere mangeårig direktør for bureaugruppen Dentsu Aegis Network ansvar for Telia Parken og de kommercielle forhold i relation til fodboldklubben F.C. København.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter 16 år som adm. direktør for Dentsu Aegis Network i Norden og Central- og Østeuropa forlod Lars Bo Jeppesen i sidste måned bureaugrupen. Det skete til fordel for "en meget spændende udfordring i en dansk virksomhed", som nu viser sig at være Parken.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Fra 1. maj får den tidligere bureaudirektør titel af direktør i Parken Sport & Entertainment med ansvar for alle forhold i Telia Parken og de kommercielle forhold omkring fodboldklubben F.C. København, som holder til i Parken.

"I Lars Bo Jeppesen får vi en international og kommerciel profil, der kommer med mange års ledelseserfaring og indgående kendskab til det moderne medielandskab, digital transformation og forretningsudvikling. Med ansættelsen af Lars Bo tager vi et vigtigt skridt frem på den kommercielle bane, og vi forventer, at det udvikler sig til endnu bedre kommercielle samarbejder og fanoplevelser," siger bestyrelsesformand Bo Rygaard.

Med direktørposten følger også poster i to bestyrelser. Det gælder E-sportselskabet North, som han bliver formand for, og Superligaen A/S, som han indtræder i bestyrelsen hos.

Med ansættelsen af Lars Bo Jeppesen fratræder Katja Moesgaard, der tidligere havde samme ansvarsområde. Hun blev ansat i 2017.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere