MediaWatch

Børsen opruster med korrespondent i USA

Der er kigget i egne rækker for at udvide erhvervsavisens redaktionelle dækning i USA blandt andet op til og efter det forestående præsidentvalg.

De indledende runder af det amerikanske præsidentvalg er allerede i fuld sving med at indsnævre feltet af demokraternes præsidentkandidater. Foto: Scott Eisen/AFP/Ritzay Scanpix

1. april udvider Børsen med en korrespondentstilling i USA, som skal bestrides af Lasse William Ladefoged, der er journalist hos Børsen og vært på mediets digitale videotilbud Børsen Play. Det oplyser han selv i et opslag på Linkedin.

"Der venter et vanvittigt spændende nyhedsår i USA, og vi skal derfor være til stede for at give vores brugere den bedst tænkelige dækning af præsidentvalget og alle de fantastiske danske virksomheder, der lige nu kæmper på verdens vigtigste marked," skriver Lasse William Ladefoged.

Han har været en del af Børsens redaktion siden 2015. Tidligere har han været journalist ved Jyske Bank TV og medvært på Radio24syvs magasin Millionærklubben.

Børsen har tidligere haft fast tilstedeværelse i USA, men har ikke haft det på det seneste. Den nye korrespondentstilling vil også række frem efter det amerikanske præsidentvalg, der finder sted 3. november.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere