MediaWatch

Radikale Venstre hyrer ny presserådgiver i EU

Redaktør i interesseorganisationen Grakom og tidligere journalist på TV 2 bliver ny ansvarlig for presse og kommunikation for Radikale Venstre i Europa-Parlamentet.

Radikale Venstre gik fra et til to medlemmer ved valget til Europa-Parlamentet i maj | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Radikale Venstre har hyret redaktør i Grakom Christian Bendix som ny presserådgiver for partiets to medlemmer af Europa-Parlamentet, Morten Helveg Petersen og Karen Melchior.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Grakom.

Christian Bendix får ansvaret for presse og kommunikation for Radikale Venstre i Europa-Parlamentet, med fokus på områder som klima, energi og databeskyttelse.

Stillingen vil være delt mellem København og Bruxelles. Christian Bendix er uddannet journalist og har tidligere været reporter på TV 2 igennem en årrække, inden han i 2016 kom til Grakom som redaktør.

Han tiltræder den nye stilling 1. oktober.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs