MediaWatch

Folketingets Presseloge skal have ny formand

Efter to år på posten stopper leder af Jyllands-Postens politiske redaktion som formand for Folketingets Presseloge. Politisk reporter hos DR står klar til at tage over.

Foto: Jens Dresling

Folketingets Presseloge, der taler mediernes sag over for Folketingets ledelse, skal vælge en ny formand, når der afholdes generalforsamling 28. august. Det skriver Altinget.

Den nuværende formand, Marchen Neel Gjertsen, politisk redaktør hos Jyllands-Posten, ønsker ikke at genopstille efter to år på posten. Hun opfordrer til, at Rikke Gjøl Mansø, politisk reporter hos DR, i stedet vælges til posten.

"Beslutningen skyldes, at jeg i de seneste år har fået mere og mere at se til på Jyllands-Posten, hvorfor min tid til det frivillige arbejde i Presselogen er tilsvarende begrænset. Efter min mening er foreningen bedre stillet med en, der har bedre tid til at prioritere det vigtige arbejde. Jeg stiller derfor blot op som bestyrelsesmedlem og vil gerne dele mine erfaringer med en ny formand, men ønsker ikke selv at stå i spidsen længere," siger Marchen Neel Gjertsen til Altinget.

Hun har været formand for Folketingets Presseloge siden 2017.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere