MediaWatch

Parken vil have Egmonts finansdirektør med i bestyrelsen

Egmonts finansdirektør har ifølge Parken sagt ja til at træde ind i bestyrelsen som formand for revisionsudvalget.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Parken ønsker at skifte ud i bestyrelsen og har i den forbindelse planer om, at Egmonts finansdirektør, Hans Jacob Carstensen, overtager posten som formand for revisionsudvalget. Det skriver Parken i en meddelelse ifølge Børsen.

"Vi er meget tilfredse med, at Hans Jacob Carstensen har takket ja til at træde ind i bestyrelsen. Han kommer med en stærk forretningsmæssig profil med baggrund i sin lange ledelsesmæssig erfaring i en stor og veldrevet koncern som Egmont, der matcher Parken Sport & Entertainment godt i forhold til at være en del af underholdningsindustrien. Samtidig giver hans virke i TV2 Norge ham også en solid ballast, og vi er sikre på, at Hans Jacob Carstensen bliver et stærkt aktiv i bestyrelsen i forhold til at udvikle hele Parken Sport & Entertainment," lyder det ifølge Børsen fra Parken-formand Bo Rygaard.

Hvis Hans Jacob Carstensen bliver valgt ind i bestyrelsen til en ekstraordinær generalforsamling i Parken til august, overtager han posten som formand for revisionsudvalget efter Finn L. Meyer, som træder ud af bestyrelsen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere