MediaWatch

Tidligere TV 2-redaktør bliver ny EU-korrespondent for Børsen

Børsens nye korrespondent i Bruxelles har tidligere skrevet for avisen fra New York. Senest har hun været ansat på TV 2 som udlandsredaktør, før hun i sidste måned gik freelancevejen.

Louise With, fotograferet i 2006, da hun arbejdede for Jyllands-Posten. | Foto: Ole Lind/IND

Til september tiltræder Louise With stillingen som Bruxelles-korrespondent for dagbladet Børsen.

Det oplyser hun på Linkedin.

Hun overtager stillingen efter Morten Buttler, som 1. maj meddelte, at han skal være politisk reporter hos Bloomberg.

Louise With har de seneste fem år, siden 2014, været udlandsredaktør på TV 2, men valgte i sidste måned at blive freelancer. Inden sin tid på TV 2 boede hun i en årrække i New York, hvor hun skrev for Berlingske, Information og Børsen. Sidstnævnte var hun tilknyttet som fast USA-medarbejder.

Tidligere erfaring tæller to år som Central- og Østeuropa-korrespondent for Jyllands-Posten mellem 2004 og 2006 og journalist på TV 2 mellem 2006 og 2008.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs