MediaWatch

Outdoorfirma finder ny nordisk chef hos tv-selskab

Direktør for Discovery Networks i Sverige rykker til outdoorselskabet Clear Channel, hvor hun får ansvaret for den skandinaviske forretning.

Foto: PR/Clear Channel

Discovery Networks Sweeden mister direktør Henriette Zeuchner, der skifter til en stilling som direktør for outdoorfirmaet Clear Channel Scandinavia. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Clear Channel i Sverige.

Henriette Zeuchner har de seneste to år været adm. direktør for Discovery Networks i Sverige, som hun kom til fra en stilling som adm. direktør for Berling Media AB. Hun har derudover erfaring fra lederstillinger hos HBO Nordic og Canal+.

Opgaven hos Clear Channel har digitalt fortegn.

"Yderligere udvikling af den digitale produktportefølje er selvfølgelig en prioritet og noget, jeg har stor erfaring fra nærliggende brancher. Jeg glæder mig også til at arbejde mere aktivt inden for bæredygtighed, hvor Clear Channel har mange spændende projekter, der foregår både lokalt og internationalt. Sammenlignet med mine tidligere opgaver vil det naturligvis også være sjovt at få et bredere ansvar for flere lande," udtaler Henriette Zeuchner i medddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs