MediaWatch

Advokatrådet giver pris til erhvervsjournalist

Journalist fra Jyllands-Postens erhvervsmedie Finans får Advokatrådets Journalistpris for 2019 for saglig og engageret formidling af retsstoffet gennem mange år.

Advokatrådet giver prisen til journalister, som på saglig og engagerende vis har formidlet viden om retssikkerhed, retsvæsenet eller særlige juridisk prægede problemstillinger. | Foto: Colourbox

Advokatrådet har fredag uddelt Journalistprisen for 2019. Hæderen går til Lone Andersen, der er journalist på Jyllands-Postens erhvervsmedie Finans.

Blandt 30 nominerede har Advokatrådet lagt vægt på, at hun er kendt for grundighed, ordentlighed og saglighed i sit journalistiske arbejde, oplyser Advokatrådet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs