MediaWatch

Dansk Journalistforbund udnævner ny direktør

Tidligere direktør for HR og kommunikation hos DR, Elisabeth Geday, sætter sig til juni i direktørstolen hos Dansk Journalistforbund.

Elisabeth Geday tiltræder direktørposten 1. juni. | Foto: Søren Svendsen

Dansk Journalistforbund får ny direktør 1. juni, hvor Elisabeth Geday tiltræder direktørposten. Det oplyser forbundet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør hos Region Hovedstaden. Tidligere har Elisabeth Geday bl.a. været direktør for kommunikation og HR hos DR, direktør for external affairs hos Coloplast, og så har hun været medlem af Folketinget for Radikale Venstre.

"Jeg har beskæftiget mig med kommunikation, medier og arbejdsmarkedsforhold sammen eller hver for sig gennem hele min karriere og de seneste mange år koblet med et stort ledelsesansvar. Som direktør for Dansk Journalistforbund løber det hele sammen, og det gør jobbet helt rigtigt for mig," siger Elisabeth Geday i meddelelsen.

Det er Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse, der har udpeget den nye direktør. Den hidtidige indehaver af posten, Linda Garlov, meddelte sin afsked i begyndelse af året, hvor hun blev præsenteret som ny direktør for a-kassen AJKS.

Journalistforbundets direktør stopper 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs