MediaWatch

Formandsskab i Journalistforbundet får genvalg

Både formand og næstformand for Dansk Journalistforbund er blevet genvalgt på årets delegeretmøde. Ny hovedbestyrelse er i samme omgang kommet på plads.

Flemming Leitorp
Foto: Flemming Leitorp

Mandag stillede Lars Werge og Tine Johansen op på ny som hhv. formand og næstformand i Dansk Journalistforbund, hvor der var valg på delegeretmødet i Kolding. De stillede begge op uden modstandere og opåede dermed genvalg uden kamp om posterne. Det skriver Journalisten.

"Det er stort at komme her med vores beretning og rapporter og se, at det er så stor opbakning til, at jeg fortsætter. Tak for tilliden. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til den," siger Lars Werge til fagbladet.

Med den kommentar henviser formanden til flere af de kritiske sager, der har verseret i forbundet de seneste par år, bl.a. en ny praktikaftale, som er blevet kritiseret af studerende for ikke at blive overholdt af arbejdsgivere.

I alt er 13 bestyrelsesmedlemmer valgt ind i DJ's hovedbestyrelse fraregnet formandsskabet. Hovedbestyrelsen består således nu af Jakob Ponsgård, Johnny Frederiksen, Anders Stoffer, Elisabeth Hamerik Schwarz, Freja Wedenborg, Henrik Friis Vilmar, Per Schultz-Knudsen, Thilde Høybye, Karen Hedegaard, Frederik M. Juel, Sebastian Risbøl Jacobsen, Maj Munk og Palle Jensen ifølge Journalisten.

Formand for DJ genopstiller med ny mærkesag

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere