MediaWatch

Waoo henter ny direktør for projekt- og forretningsudvikling

Kasper Lassen er fra april udnævnt som projekt- og forretningsudviklingsdirektør i tv-distributionsselskabet Waoo A/S.

Foto: Waoo

Kasper Lassen, 31 år, vender den 1. april tilbage til Waoo, hvor han er udnævnt som Projekt- og Forretningsudviklingsdirektør. Det oplyser tv-distributøren og fiberselskabet i en pressemeddelelse.

Kasper Lassen kommer fra et lignende job i SOS International, men har tidligere været ansat i Waoo som program manager. Før da har han bl.a. arbejdet for TDC og Telenor.

"For en virksomhed som vores, hvor vi gør en dyd af at være først med de nyeste løsninger og tjenester, er det afgørende, at vi altid har gode folk til at drive udviklingen. Kasper kender Waoo, han ved, hvordan vi tænker, og han kender telemarkedet. Jeg er sikker på, at han vil gøre det godt.”

Kasper Lassen afløser den hidtidige direktør for området Allan Baadsgaard Mønsted, som forlader Waoo for at indtræde i direktionen og som medejer af SCADA International A/S.

Kasper Lassen har en HD i organisation og ledelse fra universitetet i Aarhus.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs