MediaWatch

Bureau i GroupM-familien får ny direktør

Digitalt bureau hos GroupM får ny direktør, der har mangeårig bureauerfaring og senest har haft Velux som arbejdsgiver.

PR/GroupM
Michael Hein Krogh, managing director hos Quisma siden 1. februar. Foto: PR/GroupM

Det digitale bureau Quisma har fra 1. februar fået ny adm. direktør i skikkelse af Michael Hein Krogh. Det oplyser GroupM i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kommer fra en stilling som Taget Group Responsible hos vinduesproducenten Velux. Blandt Michael Hein Kroghs tidligere arbejdsgivere er bureauerne Wavemaker, Orchestra og Isobar Danmark.

"Vi er rigtig glade for, at Michael har sagt ja til at føre Quisma videre på rejsen mod at blive kundernes fortrukne digitale performancebureau. Michael kommer med et professionelt kunde- og forretningsudviklingsfokus, hvilket jeg har stor tiltro til, er de rette kompetencer til at sikre og udvikle de helt rigtige løsninger til vores kunder," udtaler Paw Saxgren, COO for GroupM i Danmark og Norden, i meddelelsen.

På direktørposten afløser Michael Hein Krogh den tidligere direktør Nikolaj Mogensen, der er skiftet til S360, der er ejet af Egmont Publishing, skriver Markedsføring.

Quisma har eksisteret i omkring seks år og har 35 medarbejdere. Bureauet arbejder i den digitale sfære både for GroupM's øvrige bureauer og direkte for kunder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere