MediaWatch

Ny distriktchef til DR Syd

For tredje gang i ugens løb udpeger DR ny chef for et af sine distrikter.

Jens Conrad-Petersen bliver ny distriktschef for DR Syd.

Endnu et DR distrikt kan i dag præsentere ny chef. Nu er turen kommet til DR Syd, der har hentet Jens Conrad-Petersen til stillingen. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Han sætter sig i stolen pr. 1. februar, efter han de seneste fem år har bestredet forskellige stillinger i Danmarks Radio, blandt andet har han været reporter, nyhedsredaktør og tværgående planlægningsredaktør med fokus på distrikterne.

"Jens Conrad-Petersen har som redaktør i DR Nyheder været dybt involveret i arbejdet med at få flere historier fra hele Danmark ind i de landsdækkende programmer, hvilket er en af de allervigtigste opgaver for DR i de kommende år. Jens har vist, at han er dygtig til at skabe resultater, og så er han et behageligt menneske, der er god til at få folk omkring sig til at arbejde sammen om en opgave," udtaler ledende distriktschef Peder Meisner fra DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter, om nyansættelsen.

Det er som nævnt anden dag i træk, at DR præsenterer ny chef for et distrikt. I går meddelte public service-selskabet, at Anne Stolpe bliver ny chef for DR Fyn, og tidligere i dag blev Camilla Rozenfeld udpegedet som ny chef for DR Trekanten.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere