MediaWatch

Ny direktør for Starcom og Zenith

Bureaugruppen Publicis i  Danmark har fundet ny direktør for selskabets tre mediebureauer i Danmark hos et bureau i New York. Han afløser Stine Halberg, der rykker til en nyoprettet lederstilling.

Kenneth Brinkmann bliver ny direktør for Publicis Media Denmark, hvor han skal stå i spidsen for gruppens tre mediebureauer Starcom, Zenith og Performics.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Kenneth Brinkmann kommer fra en stilling som executive vice president for bureauet Amnet i New York, der er specialiseret i programmatisk salg. Han har tidilgere været innovations- og strategichef i Posterscope, der også er en del af bureaugruppen Dentsu Aegis, og før da bl.a. ledet Isobar i Aarhus.

"Vi har brugt næsten et år på at finde den rigtige kandidat - vi søgte en stærk dansk profil, men det viste sig jo at vi måtte helt til New York for at finde Kenneth. Han kommer med en stærk forståelse af, hvordan data, digital og programmatic kan skabe værdi for vores kunder både med solid erfaring fra det danske marked og senest med nye perspektiver fra USA," siger Mari-Ann Herloff Mortensen, adm. dir. for Publicis Groupe Danmark i meddelelsen.

Kenneth Brinkmann afløser Stine Halberg, der efter fire år som direktør for mediebureuerne tiltræder en ny stilling som nordisk chef for bureauernes internationale kunder. Her bliver opgaven bl.a. at styrke og forbedre den regionale kundeledelse.

"Stines erfaring som CEO og rådgiver for internationale kunder gør hende til regionens bedste til at forenkle og styre den komplekse kompetence- og personkabale, som internationale kunder må betjenes med, når de skal have maksimal værdi af deres medie-investeringer i de nordiske markeder," siger Leif Fredsted, bestyrelsesformand for Publicis Groupe Nordic, i meddelelsen.

Publicis Groupe beskæftiger i Danmark omkring 130 ansatte fordelt på de tre mediebureauer samt reklamebureauer som Saatchi & Saatchi og det digitale bureau Publicis.Sapient.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs