MediaWatch

Radiovært Louise Hart er død

Indtil sin død bestyrede Louise Hart radioprogrammet "Nattevagten" på Radio24syv. Hun blev 39 år.

Foto: Foruden at være radiovært var Louise Hart også sanger. I 2015 var hun en del af en Beatles-teaterkoncert i Tivoli.

Radioværten og sangerinden Louise Hart, der senest bestyrede programmet "Nattevagten" på Radio24syv, er død.

Det skriver bt.dk, som har fået oplysningen bekræftet hos radiostationens chefredaktør, Jørgen Ramskov.

Louise Hart blev 39 år. Hun havde tidligere fået konstateret aggressiv brystkræft og var gennem behandling med blandt andet kemoterapi.

"Louise døde af naturlige årsager, men vi ved endnu ikke, om det var eftervirkninger af sygdomsforløbet, der tog så hårdt på Louise, at kroppen sagde stop," skriver Jørgen Ramskov ifølge bt.dk i en intern mail til radiostationens medarbejdere.

Louise Hart bloggede om sit sygdomsforløb, og i foråret udgav hun også en EP med titlen "Med mig overalt". Musikken skrev hun, mens hun var i kemoterapi.

Tidligere lavede hun også børne-tv sammen med Sebastian Klein i programmet "Hulter til bulter".

Radioprogrammet "Nattevagten" bestyrede hun indtil sin død. Udsendelsen mellem torsdag og fredag blev aflyst. Årsagen lød på "akutte omstændigheder".

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs