MediaWatch

Tidligere Format-chef bliver ny korrespondent på TV 2

Benjamin Kürstein skal fremover dække Mellemøsten for TV 2 med base i Beirut. Han var indtil tidligere i år chefredaktør på det nu lukkede medie Format, som JP/Politikens Hus stod bag.

Foto: TV 2/Nikolai Linares

Benjamin Kürstein får endnu en gang titel af korrespondent, når han fra 1. november bliver en del af TV 2's korps i Mellemøsten. Det oplyser tv-selskabet i en pressemeddelelse.

Han var frem til foråret chefredaktør på det kortlivede medie for unge Format, som JP/Politikens Hus åbnede og lukkede igen i løbet af godt et år. Forud for dette var han chefredaktør på Vice Media Skandinavien, mens han tidligere i karrieren har været korrespondent for bl.a. Ekstra Bladet fra 2011 til 2013 i USA og de efterfølgende to år i Asien for TV 2. Nu vender han så tilbage til tv-stationen og føjer endnu en region til listen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs