MediaWatch

TDC ansætter underdirektør til strategisk omstilling

Teleselskabet er under store forandringer og har nu ansat en underdirektør, der får ansvar for det, selskabet kalder strategic transformation delivery.

Foto: PR/TDC

47-årige Oana Krogh-Nielsen er startet som underdirektør i TDC Group. Hun skal arbejde i den nye forretningsenhed Opco Digital og får ansvar for det, TDC i en pressemeddelelse kalder "strategic transformation delivery".

TDC gennemgår for tiden store forandringer, som skal munde ud i en opsplitning af selskabet, og ifølge pressemeddelelsen har Oana Krogh-Nielsen tidligere været med til noget lignende.

Således har hun "arbejdet med leverancer af digitale technologier indenfor store transformations- og simplificeringsprogrammer samt implementering af infrastruktur ved Motorola, Banedanmark og senest hos Accenture."

Oana Krogh-Nielsen har en MBA fra Henley Business School samt en bachelor i datalogi-matematik fra Århus Universitet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs