MediaWatch

Mandag Morgen hyrer ny redaktionschef midt i modernisering

Redaktør i DR rykker rødderne op og skifter til en stilling som redaktionschef på Mandag Morgen, hvor hun skal være med til at gennemføre en modernisering af mediet og skabe vækst.

Foto: Screenshot fra mm.dk

Det bliver Tanja Nyrup Madsen, der skal udfylde posten som ny redaktionschef på Mandag Morgen. Hun kommer fra en stilling som redaktør på et dokumentarprojekt i DR, hvor hun også har været erhvervsredaktør og redaktionsleder på P1. Det oplyser Altinget, der ejer Mandag Morgen.

Ansættelsen sker midt i en større omlægning, som blandt andet skal sætte kvalitetsjournalistik i højsædet på mediet, hvor målet er at skubbe Mandag Morgen op i et højere vækstgear. Det er blandt andet den ambition, der har været en faktor i valget af den nye redaktionschef, fortæller Jakob Nielsen, chefredaktør på Mandag Morgen og Altinget.

"Ud af et stærkt ansøgerfelt har vi valgt Tanja Nyrup, fordi hun besidder en sjælden kombination af journalistisk kompetence og dyb ledelseserfaring. Hun er en skarp, undersøgende journalist, men hun har også stået i spidsen for en modernisering af P1 Morgen, der har ført til at markant højere antal lyttere," udtaler han i meddelelsen.

Tanja Nyrup Madsen bliver en del af en ny, daglig redaktionsledelse sammen med redaktionschef på Altinget Cecilie Gormsen og projektchef Kristoffer Hecquet. Chefredaktionen for Altinget og Mandag Morgen består som hidtil af Per Mikael Jensen, Lisbeth Knudsen og Jakob Nielsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs