MediaWatch

Ny kommunikationschef i medicinalselskab er hentet i tobaksforening

Direktør i brancheforeningen Tobaksproducenterne skal fremover varetage kommunikation om lægemidler på bl.a. kræftområdet og rygestopmidler for medicinalselsskabet Pfizer i Danmark.

Foto: /ritzau/Scanpix/AP/Mark Lennihan

Medicinalselsskabet Pfizer er gået til tobaksproducenterne for at hente sin nye kommunikationschef i Danmark.

Det er Maria Krüger Torp, der kommer fra en stilling som direktør i brancheforeningen Tobaksproducenterne, fremgår det af Finans' jobskifter i uge 32.

Pfizer er et af verdens største selskaber inden for lægemidler på kræftområdet og står desuden bag det meget anvendte rygestopmiddel Champix.

Maria Krüger har ligeledes erfaring fra Christiansborg, hvor hun har arbejdet som presserådgiver for Liberal Alliance, skriver Finans.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Danmarks største forlag måtte nedjustere sine forventninger til årets præstation betragteligt, Sjællandske Medier købte op, og Forbrugerombudsmanden besluttede, at et særligt markedsføringsredskab på Facebook er ulovligt. Få overblikket over ugen, der gik, i Mediedanmark.

Bonnier lancerer nyt bureau i Norge

Bonnier Media åbner et ny marketingbureau ved navn Kontent, som skal producere indhold inden for mode, interiør og livsstil. Det skal danne spydspids for koncernens satsning på content marketing og nativeproduktion.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere