MediaWatch

Radikale har fundet en ny pressechef

Radikale Venstre har nu sørget for, at Morten Østergaard ikke står uden pressechef og politisk rådgiver på den anden side af sommerferien.

Eva Tingkær, ny pressechef i Radikale Venstre og personlig rådgiver for Morten Østergaard. | Foto: Dansk Energi

Radikale Venstre har fundet en ny pressechef, som også bliver personlig rådgiver for partiformand Morten Østergaard. Det oplyser partiet ifølge Altinget i en pressemeddelelse.

Fra 1. september indtager Eva Tingkær begge roller. Stillingen som pressechef overtager hun fra Andreas Hemmeth, der i starten af juli meddelte, at han havde fået nyt job. Eva Tingkær kommer fra en stilling som direktør for kommunikation og public affairs i Dansk Energi, hvor hun også tidligere har været kommunikationschef og pressechef, skriver Altinget.

"Det er et privilegium at få opgaven med at omsætte en solid strategi til en klar profil for et parti og en partileder med et stærkt DNA. Og ikke mindst bidrage til at den politiske samtale kan handle om rigtige løsninger på virkelige problemer," siger Eva Tingkær pressemeddelelsen.

Hun er uddannet cand.public og har tidligere haft stillinger som journalist hos både Reuters og DR, ligesom hun har været kommunikationsansvarlig i Vindmølleindustrien, skriver Altinget.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs