MediaWatch

Journalistisk ledelsesduo fortsætter på SDU

Ansv. chefredaktør på Politiken fortsætter som formand for Styrelsen for journalistuddannelserne på Syddansk Universitet, mens Peter Bro også har fået forlænget sin ansættelse som leder for uddannelserne.

Christian Jensen, ansv. chefredaktør for Politiken, fortsætter sammen med professor Peter Bro i front for journalistuddannelserne på SDU. | Foto: /ritzau/Miriam Dalsgaard

Christian Jensen, ansv. chefredaktør på Politiken, tager endnu en runde som formand for Styrelsen for journalistuddannelserne på Syddansk Universitet (SDU). Det skriver SDU i en pressemeddelelse.

"Jeg er glad for at kunne fortsætte med at bidrage til udviklingen af den journalistiske faglighed på SDU i en periode præget af nye og spændende initiativer, som alle bidrager til at pege en offensiv vej frem for journalistikken her i landet," siger Christian Jensen i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs