MediaWatch

Kommunikationschef forlader Energiministeriet

Energiministeriet mister chef for koncernkommunikation, der skifter til forlaget Gyldendal.

/Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt
Foto: /Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt

Kommunikationschef i Energi-, forsynings og klimaministeriet, Loa Brix, har fået nyt job og forlader sin gamle arbejdspladsen i løbet af foråret. Det oplyser pressechef Jesper Caruso.

Loa Brix har haft jobbet som kontorchef for den i dag 11 medarbejdere store afdeling for koncernkommunikation siden 2014. Nu skal hun være marketingschef hos forlaget Gyldendal.

I et jobopslag oplyser ministeriet, at man søger en afløser, der skal være "den absolutte nøgleperson i det koncernfælles samarbejde om at sikre koordinering og fælles linje i koncernens institutioner og med ministeriets interessenter på kommunikationsområdet."

Artiklen er leveret af MediaWatch' søstersite EnergiWatch

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen – medieforlig special

Det er næppe gået din næse forbi, at mediemøllen har været på overarbejde i løbet af den forgangne uge, hvor medieforhandlingerne nåede nye højder. Dét kan du blive klogere på i vores special edition-overflyvning over ugens mediepolitiske gang i Mediedanmark.

Regeringen opgiver TV 2-salg

Efter Dansk Folkepartis afvisning af at sælge 40 procent af tv-stationen i den kommende medieaftale opgiver kulturminister Mette Bock nu ævred.

S-formand: Vi er ude af medieforhandlingerne

Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand, slår efter et møde i Finansministeriet fast, at partiet endegyldigt har forladt forhandlingerne om et nyt medieforlig. Dermed peger alt på en smal aftale.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere