MediaWatch

Innovationsminister hyrer ny pressechef

Pressekonsulent i Forsikring og Pension bliver ny pressechef for innovationsminister Sophie Løhde.

PR/Finansministeriet
Innovationsminister Sophie Løhde (V). Foto: PR/Finansministeriet

Maja Korshin skal fra 1. marts varetage pressearbejdet for innovationsminister Sophie Løhde (V). Det skriver journalisten selv på Linkedin.

Maja Korshin har siden 2014 været pressekonsulent i brancheorganisationen Forsikring og Pension med ansvar for organisationens relation til medierne og øvrige samfundsaktører. Tidligere har hun bl.a. været journalist Danmarks Radio og Avisen.dk. Hun blev i 2006 uddannet journalist ved Roskilde Universitet og blev i 2010 kandidat i jura ved Københavns Universitet.

"Som ny pressechef i Finansministeriet for innovationsminister Sophie Løhde fra 1. marts 2018 glæder jeg mig til bl.a. at arbejde for mere synlighed omkring sammenhængsreformen. Tusind tak til Forsikring og Pension for en fantastisk tid," skriver Maja Korshin på Linkedin.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere