MediaWatch

Innovationsminister hyrer ny pressechef

Pressekonsulent i Forsikring og Pension bliver ny pressechef for innovationsminister Sophie Løhde.

PR/Finansministeriet
Innovationsminister Sophie Løhde (V). Foto: PR/Finansministeriet

Maja Korshin skal fra 1. marts varetage pressearbejdet for innovationsminister Sophie Løhde (V). Det skriver journalisten selv på Linkedin.

Maja Korshin har siden 2014 været pressekonsulent i brancheorganisationen Forsikring og Pension med ansvar for organisationens relation til medierne og øvrige samfundsaktører. Tidligere har hun bl.a. været journalist Danmarks Radio og Avisen.dk. Hun blev i 2006 uddannet journalist ved Roskilde Universitet og blev i 2010 kandidat i jura ved Københavns Universitet.

"Som ny pressechef i Finansministeriet for innovationsminister Sophie Løhde fra 1. marts 2018 glæder jeg mig til bl.a. at arbejde for mere synlighed omkring sammenhængsreformen. Tusind tak til Forsikring og Pension for en fantastisk tid," skriver Maja Korshin på Linkedin.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere