MediaWatch

Innovationsminister hyrer ny pressechef

Pressekonsulent i Forsikring og Pension bliver ny pressechef for innovationsminister Sophie Løhde.

PR/Finansministeriet
Innovationsminister Sophie Løhde (V). Foto: PR/Finansministeriet

Maja Korshin skal fra 1. marts varetage pressearbejdet for innovationsminister Sophie Løhde (V). Det skriver journalisten selv på Linkedin.

Maja Korshin har siden 2014 været pressekonsulent i brancheorganisationen Forsikring og Pension med ansvar for organisationens relation til medierne og øvrige samfundsaktører. Tidligere har hun bl.a. været journalist Danmarks Radio og Avisen.dk. Hun blev i 2006 uddannet journalist ved Roskilde Universitet og blev i 2010 kandidat i jura ved Københavns Universitet.

"Som ny pressechef i Finansministeriet for innovationsminister Sophie Løhde fra 1. marts 2018 glæder jeg mig til bl.a. at arbejde for mere synlighed omkring sammenhængsreformen. Tusind tak til Forsikring og Pension for en fantastisk tid," skriver Maja Korshin på Linkedin.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny, stor spareplan i Jysk Fynske Medier, Dansk Folkeparti stiller kritiske spørgsmål til TV 2-salg og opsigtsvækkende reklamesag sender Dansk Reklame Film i rødt. Kom med på ugens rundtur til de vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere