MediaWatch

Tidligere EB-journalist rykker ind hos netmedie

Netavisen Pio opprioriterer sin graverjournalistik og har i den forbindelse hyret tidligere politisk reporter fra Ekstra Bladet.

Screenshot af Piopio.dk

Som et led i en række nye initiativer har netavisen Pio ansat den tidligere Ekstra Bladet-journalist Jan Kjærgaard. Det skriver mediet i en pressemeddelelse.

Jan Kjærgaard var gennem mere end to årtier ansat på Ekstra Bladet, primært som politisk journalist og graverjournalist. Han har i den forbindelse bl.a. været med til afdække statsminister Lars Løkke Rasmussens såkaldte bilagsrod, Mogens Camres valutaspekulation samt været en central del af holdet, der afdækkede lækagen omkring tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidts skattesag. Han stoppede i 2012 og har senest arbejdet som presse- og kommunikationschef i WWF Verdensnaturfonden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs