MediaWatch

Infomedia hyrer ny kommunikationschef

Det danske medieovervågningsselskab har hentet sin nye chef for marketing og kommunikation hos Mannov. Hun skal være med til at styrke Infomedias brand.

Tine Duelund Schou, ny marketing- og kommunikationschef i Infomedia. Foto: PR / Infomedia

Analyse- og medieovervågningsvirksomheden Infomedia, som JP/Politikens Hus ejer sammen med Berlingske Media, har ansat Tine Duelund Schou som ny kommunikations- og marketingchef. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Tine Duelund Schou kommer fra en stilling som senior kommunikationskonsulent i PR-virksomheden Mannov. Forud for dette har hun arbejdet i IBM.

"Det er en stor fornøjelse, at vi har fået Tine med om bord i Infomedia. Tine er et rigtig godt match med den rejse, Infomedia er på i disse år, og vi glæder os til at skabe et endnu stærkere brand med Tine i spidsen for vores marketing og kommunikation," udtaler Kasper Hülsen, CCO i Infomedia, i meddelelsen.

Det fremgår ikke, hvornår Tine Duelund Schou tiltræder sin nye stilling.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere