MediaWatch

Navne

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Danske Medier får ny formand

Efter fire år med Jesper Rosener, adm. direktør i Jysk Fynske Medier, som formand for de private mediers brancheorganisation, overtager direktør i Teknologiens Mediehus kasketten.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Nent udpeger ny finansdirektør

Nordic Entertainment Group har udnævnt tidligere Eletrolux-chef til rollen som finansdirektør og viceadm. direktør for mediekoncernen.

Carlsbergs kommunikationschef stopper

Carlsbergs kommunikationschef har valgt at sige op efter at have ”navigeret i en række udfordrende emner”. Hun begrunder derudover opsigelsen med hensynet til sit privatliv.

1 - 25 af 3938

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs