MediaWatch

Navne

Dansk topchef i Nent Studios træder tilbage

Adm. direktør i Nent Studios i Storbritannien, Jakob Mejlhede, stopper, få måneder efter han tiltrådte stillingen. Det sker kort efter dele af produktionsforretningen er blevet sat til salg.

TV 2 Fyn skifter økonomichef

Efter knap to år skifter økonomichef på TV 2 Fyn til Fredericia Teater. Afløseren er fundt i selskab under Region Syddanmark.

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC fortsatte med at miste tv-kunder i 2019, to store forlag meldte om digitale nyheder, og sag om PET-bog blev afgjort. Kom med på rundtur til ugens vigtigste nyheder i mediebranchen.

Berlingskes ejer får ny topchef

Direktøren for den hollandske del af Berlingske Medias ejer, der tidligere hed De Persgroep, får det øverste direktøransvar for hele butikken. Nuværende topchef fortsætter i selskabets bestyrelse.

Venstre mister kommunikationschef til Ulveman & Børsting

Andreas Thyrring skifter fra stillingen som chef for Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg til en stilling som seniorrådgiver og medlem af ledelsen i public affairs- og kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, oplyser Venstre.

Dentsu Aegis finder ny topchef

Der er blevet kigget i egne rækker efter en ny topchef til mediebureau-gruppen, der i sidste uge sagde farvel til Mads Bredal.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere