MediaWatch

Navne

Ny direktør for Starcom og Zenith

Bureaugruppen Publicis i Danmark har fundet ny direktør for selskabets tre mediebureauer i Danmark hos et bureau i New York. Han afløser Stine Halberg, der rykker til en nyoprettet lederstilling.

Torben Dalby stopper som formand for DA

Sjællandske Mediers topchef kvitter formandsposten i Dansk Arbejdsgiverforening, kort inden han forlader posterne som adm. direktør og ansv. chefredaktør for det regionale mediehus.

Euroinvestor får ny chefredaktør

Berlingske Medias nyligt opkøbte investorportal sætter navn på ny ansvarshavende chefredaktør, der er kendt fra den finansielle sektor. Han bliver i samme ombæring del af mediehusets ledelsesgruppe.

SDU hyrer journalistisk udvikler

Syddansk Universitet har hentet digital chef fra Folkekirkens Nødhjælp til en ny stilling som journalistisk udvikler, der blandt andet skal medvirke til opbygningen af den nye afdeling Mediernes forsknings- og innovationscenter.

TV 2 News henter ny souschef i egne rækker

TV 2 News rokerer fra årsskiftet på et par af kanalens chefposter, efter at souschef Thomas Gadsbølle har ønsket at komme tættere på den daglige journalistik. Den nye souschef er i forvejen et kendt ansigt på TV 2.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere