MediaWatch

Christiane Schaumburg-Müller bliver datingshow-vært

Når Christiane Schaumburg-Müller snart skifter tv-selskab og debuterer som Kanal 5-vært, bliver det i spidsen for ”Det store Datingshow”.

Når TV 2s Christiane Schaumburg-Müller snart skifter tv-selskab og debutterer som Kanal 5-vært, bliver det i spidsen for et nyt underholdningsprogram ”Det store Datingshow”.

I programmet udfordrer den nygifte tv-vært danskerne til at gå på jagt efter kærligheden.

Showet eller ”The Dating Game”, som originalformatet hedder, er et af de mest klassiske og stilede tv-shows.

Formatet blev opfundet i 1965 og har kørt i utallige versioner verden over. Blandt andet med succes på tv-networket ABC i USA i mere end tre årtier. Også TV3 har benyttet grundformatet i 1990'erne med programmet 'Knald eller fald'.

I hvert program skal en single kvinde eller mand vælge mellem tre bejlere, der sidder skjult, så kun publikum og seerne kan se dem.

Under Christiane Schaumburg-Müllers kyndige ledelse vil bejlerne bliver bombaderet med udfordrende spørgsmål, som giver dem mulighed for at vise, hvilken type, de er.

Den deltager, der gør det største indtryk, vinder sammen med den eftertragtede single en uges rejse til et eksotisk sted, hvor romantikken for alvor har mulighed for at blomstre.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere