MediaWatch

S kræver redegørelse om DR Booking

DR's nye bookingbureau er kommet i politisk modvind, fordi bookingbranchen tilsyneladende ikke er blevet hørt i forbindelse med etableringen.

Kort efter lanceringen af DR's bookingbureau DR Booking, der er en del af DR's kommercielle gren, DR Salg, og ikke er licensfinansieret, er tiltaget kommet i modvind på Christiansborg. Det skriver Radioassistant.dk.

Ifølge sitet har publc service-huset nemlig ikke har været i dialog med bookingbranchen forud for etableringen - som kulturminister Marianne Jelved (R) ellers har oplyst.

"Det virker mærkeligt, at DR oplyser, at de har oprettet eget booking-bureau i overensstemmelse med booking-branchen, når mange booking-bureauer tilkendegiver, at de ikke er blevet spurgt i sagen. Derfor har jeg bedt Kulturministeren om at indhente en redegørelse fra DR, hvor de bl.a. må forklare på hvilken måde, de har haft dialog med booking-branchen om sagen. Dette er et område, hvor DR må træde på listesko for det er ikke DR’s særlige opgave at lave booking-tjeneste," siger socialdemokraternes medieordfører, Mogens Jensen til RadioAssistant.dk.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere