MediaWatch

KasterGaardbo bliver til Kasters

Kommunikationsbureauet tager konsekvensen af Jens Gaardbos exit og rokerer rundt i ledelsen.

Kommunikationsbureauet KasterGaardbo skifter navn til ”Kasters” og præsenterer ny bestyrelse. Navneskiftet er en naturlig følge af, at den tidligere partner Jens Gaardbo sidste sommer forlod bureauet for at vende tilbage til skærmen som vært på TV 2 News.

Søren Kaster overtog ved årsskiftet rollen som adm.direktør efter Stine Grønkjær, der skiftede til et job som kommunikationschef i Medicon Valley Alliance.

”Vi har arbejdet på at finde det rigtige setup for fremtiden. Det er kommet på plads nu, og det inkluderer tæt samarbejde med en række andre bureauer og ikke mindst en udvidet stærk og engageret bestyrelse,” siger Søren Kaster i en pressemeddelelse.

Ny bestyrelsesformand
Ny bestyrelsesformand for Kasters A/S bliver kommerciel direktør hos DBU, Katja Moesgaard. Hun har en baggrund i bureaubranchen, hvor hun i 2000 startede et sponsor- og eventmarketing bureau, der senere blev opkøbt af mediebureauet MEC, hvor Katja Moesgaard blev en del af direktionen.

Den nuværende bestyrelsesformand, direktør i rådgivningsvirksomheden Hildebrandt og Brandi, Søren Brandi, fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen. Desuden indtræder Kim Ardal, direktør i produktionsselskabet BLU, i bestyrelsen.

Kommunikationsrådgiver Morten Sauer bliver ny partner i Kasters

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere