MediaWatch

MSI åbner internet data center

MSI Holdings Inc og GTE Internet-working har netop lanceret et nyt datacenter med faciliteter, som er designet til at støtte high-end bredbånds internet kommunikation og applikationer.

Ved hjælp af MSI's faciliteter kan kunder få direkte adgang til GTE'e globale internetryggrad, hvilket forsyner dem med stort set ubegrænset on-demand båndbredde for applikationer som e-handel, streaming video, internet broadcasting og internet telefoni.

MSI tilbyder kunder direkte adgang til internettet gennem GTE's Global Network Infrastructure (GNI) Tier-1 Point-of-Presence (POP), som er co-lokaliseret i MSI's Austin baserede hovedkvarter.

De online forretninger som har lejet sig ind på servere hos MSI slipper udenom langsomme lokale nethosts, hvilket kan udgøre en væsentlig konkurrencefordel for deres virke på nettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs