MediaWatch

DF: Bubber hylder kriminelle

Formand for Dansk Folkepartis Ungdom, Kenneth Kristensen, har rettet en henvendelse til redaktøren på TV 2s børne- og ungdomsafdeling, Niels Christian Meyer, bedre kendt som Bubber.

Her anmoder han Bubber om at gribe ind over for, hvad han opfatter som "en forherligelse af kriminelle gerninger".

Interviewet med to unge maleraktivister, der angreb statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og udenrigsminister Per Stig Møller (K) med maling, kritiseres.

Kenneth Kristensen kritiserer også Rundfunk for at give plads til kriminelle andengenerationsindvandrere og en aktivist fra Greenpeace, der har været anholdt 15 gange af politiet.

"Det giver unge mennesker et forkert billede af, hvordan tingene hænger sammen i et demokratisk samfund, når man fremhæver lovforbrydere som rollemodeller for unge mennesker," siger Kenneth Kristensen.

Bubber forstår ikke kritikken.

"Folk har da lov til at klage. Vi lever i et frit land med ytringsfrihed, og der er altid to sider af en sag, og det er det, vi går efter," siger han til Netavisen Infopaq.

Han understreger, at Rundfunk henvender sig til unge mennesker, og at det har stor betydning for valg og vinkling af historier.

"Det er klart, at vi ikke laver historier om infrastrukturen mellem to øer i Finland eller fluefiskeri. Vi beskæftiger os med de ting, der er oppe i tiden," siger han.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere