MediaWatch

Ultimativ Robinson også på nettet

Der bliver således intensiv video dækning fra alle episoder på den officielle hjemmeside og samtidig er det muligt at følge deltagerne før og under ekspeditionen, og selv spørge til deres oplevelser dagen efter episoderne.

Gennem en live video/voice chat har man mulighed for at stille spørgsmål til deltagerne i tekst, hvorefter at deltagerne vil svare på spørgsmål gennem live streaming video/audio.

På denne måde bliver det muligt for seerne dagen efter tv-udsendelsen at stille de spørgsmål til deltagerne som de brænder for.

Den første video/voice chat løber af stablen tirsdag den 3. september klokken 18 hvor det er muligt at chatte med Thomas Mygind. Derefter bliver det fast hver tirsdag klokken 14 at chatsessionerne foregår.

Det er streaming media leverandøren Xstream der står for leveringen af den intensive video dækning af Robinson Ekspeditionen samt den interaktive nyskabelse med levering af en video/voice chat.

Allan Mynster (Multimedia Koordinator, TV3) siger om satsningen:

- Robinson Ekspeditionen bliver på alle måder ultimativ i år, og da Internettet er et vigtigt element i vores dækning af Robinson Ekspeditionen bliver dækningen på Internettet ligeledes ultimativ i år.

Video streaming og chat har vist sig at være meget attraktivt for brugerne af hjemmesiden, og derfor har vi igen i år valgt Xstream til at løse opgaven da deres evne til at skabe interaktive video universer er unikke.

Vi glæder os meget til dette års internetudgave af ekspeditionen som allerede er i fuld gang. -

Interesserede kan se nærmere på hjemmesiden for årets Robinson Ekspedition.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere