MediaWatch

AT&T retsforfølger Microsoft

Skal man tro AT&T bygger Microsoft Truespeech ifølge ComputerSweden på en teknik som AT&T allerede udviklede i 1994. Truespeech, der koder og dekoder stemmesignaler, findes i flere af Microsofts populære operativ-systemer som Windows 95, Windows ME og Windows 2000.

Udover at Microsoft stopper efterligningen, kræver det store amerikanske tele-selskab en endnu ukendt erstatning. AT&T er utilfreds med, at Microsoft bare bruger løs, når angiveligt andre foretagender allerede har betalt for licens-rettigheder.

Retsforfølgelsen kommer i forlængelse af, at AT&T angiveligt ikke har fået svar på en henvendelse fra 1999 omkring den påståede pirat-kopieringen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs