MediaWatch

Nye afskedigelser på Nordisk Film

- Jeg forstår stadig ikke, at de stopper udsendelsen. Den har kun kørt i fire måneder i de nye rammer og med en ny vært, siger han til Jyllands-Posten.

Lykkehjulet har været sendt på TV 2 siden kanalens lancering i 1988 og har været en god forretning for producenten. Nordisk Film har med ''Lykkehjulet'' årligt omsat for omkring 21 mio. kr.

Nordisk film må nu reducere sine faste omkostninger betragteligt, og det fører til, at cirka 30 medarbejdere skal fyres.

Seertallet til quizzen faldt jævnt gennem 90'erne, og seerprofilen blev stadig mere moden - og dermed ikke indtægtsgivende. Da TV 2 ændrede konceptet fornylig, forsvandt også de ældre kerneseere fra programmet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs