MediaWatch

Tele1 Europe øger tab

Et lyspunkt i kvartalsregnskaberne fra den store svenske operatør er, at omsætningen er øget med over 15 procent til 416 millioner kroner i første kvartal dette år. Tele 1 Europe mener dermed at konsolideret sin position som nordens førende alternative bredbåndsleverandør til erhvervslivet.

Tele 1 Europa har siden 4. kvartal 2000 øget antallet af store erhvervskunder med 893 til i alt 13.873. Med 4.2 milliarder svenske kroner i kontanter, mener man sig også stærk nok indtil at break-even melder sig i 2. kvartal 2002.

Som følge af regnskabet steg Tele 1 Europe-aktien ifølge Dagens Industri i løbet af tirsdagen med otte procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs