MediaWatch

Windows 2002 og XP udskydes måske

Ifølge CNET var planen ellers, at Windows XP skulle ud i butikkerne 29. oktober. Ikke mindst PC-fabrikanterne har set frem til produktnyheden som man mener vil puste liv i et skrantende salg.

Det er dog blot halvanden uge siden, at Microsoft angiveligt skal have meddelt et par PC-fabrikanter, at man nu udskyder leveringen af den såkaldte Gold-kode fra juni til første uge af august. Hvis det ikke lykkes at lancere Windows XP i dette lille tidsspand, kan lanceringen blive udskudt seks måneder indtil begyndelsen af 2002. Microsoft er ifølge CNET bange for, at lanceringen af Windows XP skal kollidere med introduktionen af den med spænding imødesete spilkonsol, Xbox, der er udset til at komme til efteråret.

Med et markedsføringsbudget på 500 mio. dollar er Xbox en af Microsofts hidtil dyreste satsninger.

Windows 2002, der henvender sig til servermaskiner med meget store krav til tilgængelighed, ydelse og skalérbarhed, risikerer også at blive forsinket - til første halvår af 2002.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs