Carl Bildt chef for IT-venturegruppe

MediaWatch

I forbindelse med præsentationen af Nordic Venture Network, der tæller ledende ventureselskaber som 2M Invest, Ledstiernan, Investor og Brummer & Partners, udtalte den tidligere svenske statsminister, at der vil komme dramatiske markedsmæssige forandringer, og at det er af stor værdi, at de bedste nu går sammen.

Nordic Venture Network, der, fraset Enskilda, tegner eliten af ventureselskaber, forvalter tilsammen kapital på over 10 milliarder svenske kroner. Medlemmerne er to danske, to norske, tre finske og hele otte svenske venture-selskaber.

Under et møde i København, med Mærsk Data og Ernst & Young som værter, kunne venturekapitalisterne bl.a. konkludere, at adskillige af IT-selskaberne har påfaldende sammenfaldende idégrundlag. For at undgå dette fremover har man nu strammet netværket op og udpeget Carl Bildt som formand.

Danske 2M Invest er senest avanceret fra lokal aktør til nordisk klasse gennem bl.a. købet af finske Menire. Når Nordic Ventures Network mødes igen i Oslo i begyndelsen af juni er det Carl Bildt som fører ordet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter