MediaWatch

Cisco under Wall Streets forventninger

Cisco meddelte investorerne en indtjening på 18 cents per aktie for kvartalet, hvilket var

Netværksproducentens salg, som analytikerne har fulgt nøje for at finde tegn på afmatningen i US-økonomien, steg 55 procent til 6,75 milliarder dollar, hvilket ikke desto mindre var pænt under Wall Streets - analytikernes forventninger i intervallet 7 - 7,2 milliarder dollar.

John Chambers, Cisco's administrerende direktør udtalte ved meddelelsen til Reuters, at man var agtpågivende over for betydningen af den nuværende vækstpause i

Cisco lukkede efter stor handel 3,44 procent højere i kurs 35,75 dollar i den officielle børstid, men aktien faldt til 34,28 dollar efter meddelelsen i den såkaldte "after hours trading" - det vil sige på det elektroniske handelssystem Instinet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs