Bill Gates live fra konference

MediaWatch

De der ikke deltager i arrangementet, får mulighed til at se og høre Bill Gates over Internettet. Begivenheden streames live fra arrangementet i Bella Centeret i Windows Media format, hvor to af Bill Gates' foredrag kan følges fredag d. 2 februar på www.microsoft.dk.

Microsoft Danmark har sat danske udviklere og forretningsfolk i stævne i Bella Centeret til to sideløbende seminarer for at høre om henholdsvis de tekniske og forretningsmæssige konsekvenser af udviklingen. Seminarerne kan følges fra start til slut. Bill Gates taler klokken 10.15 om "Hvor er den elektroniske handel på vej hen? ", og klokken 11.05 om ".NET udviklerkonference"

For at se streamingen skal computeren have installeret Microsoft Windows Media Player, der kan downloades gratis på www.microsoft.dk. Hvis man ikke har mulighed for at følge med, når der streames direkte, kan man også efterfølgende se og høre Bill Gates' taler på www.microsoft.dk.

Trods sine kun 46 år er Bill Gates allerede lidt af en legende i IT-branchen. Men Microsofts bestyrelsesformand og chefarkitekt for software er fortsat en mand, der er indstillet på hårdt arbejde. Når han fredag er i Danmark vil han holde fire taler:

Kl. 9.00 taler han på en konference arrangeret af Børsen
Kl. 13.45 taler til han på FUTUReFOCUS arrangementet, hvor bl.a. Poul Nyrup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også