MediaWatch

Walmart.com ind på USA’s Top50

Blandt de nye i den amerikanske Top50 er online-udgaven af supermarkedskæden Walmart, Walmart.com, der er røget ind på listen som nummer 41 med 7,1 mio. besøgende - en stigning fra 4,6 mio. brugere i november. Walmarts debut på listen falder sammen med selskabets solide satsning på online-reklamer, skriver Media Metrix i en pressemeddelelse.

AOL havde i julemåneden flere end 60 mio. amerikanske brugere, mens Yahoo og MSN havde hhv. 54 og 55 mio. besøgende. På den globale Top 50 indtager de samme tre giganter førstepladserne. Blot i en anden rækkefølge: Microsofts forskellige internationale websider ligger som nummer et med over 90 mio. brugere, mens Yahoo og AOL har hhv. 87 og 85 mio. internationale brugere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs