MediaWatch

e-handelsprisen 2001 uddeles

e-handelsprisen uddeles i samarbejde mellem IT-Brancheforeningen og Dagbladet Børsen, UNI-C, FDIH samt PBS, og er en anerkendelse til de virksomheder, som viser vejen til e-handel og samtidig ønsker IT-Brancheforeningen at fremhæve og præmiere godt købmandskab praktiseret på Internettet.

Der uddeles præmier i tre kategorier og prisuddelingen finder sted ved et arrangement den 1. marts 2001 på Axelborg i København.

Kategorier:
- Virksomheder, der anvender e-handelsløsninger business to business

E-handelsløsningerne vil blive bedømt ud fra følgende kriterier:
- Design
- Sikkerhed

E-handelsløsningerne vurderes desuden ud fra et samlet indtryk herunder den tekniske kvalitet, samt om løsningerne er innovative og resultatbringende.

Deltagelse i konkurrencen er gratis og interesserede kan læse mere om baggrund og vilkår samt tilmelde sig på www.ehandelsprisen.dk.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 19. januar 2001, kl. 12.00.

Mere fra MediaWatch

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs