NavisionDamgaard faldt på børsen

MediaWatch

NavisionDamgaard blev ved Københavns Fondsbørs' lukning noteret til 168 kroner, svarende til et fald i forhold til forrige børsdag på 17 point. Dagens laveste handlede kurs blev på 150, hvilket svarer til det laveste niveau i 52 uger.

Danske Securities vurderer, at Microsofts overtagelse af det amerikanske softwarefirma, Great Plains, i overskuelig fremtid kan udgøre en trussel for NavisionDamgaard, skriver Reuters. Great Plains, der producerer business software til økonomistyring for små og mellemstore virksomheder, er NavisionDamgaards måske største konkurrent i USA.

Microsofts overtagelse af Great Plains, der er den næststørste virksomhedsovertagelse hidtil for den amerikanske softwaregigant, er det første tegne på, at mener det alvorligt, at det vil udvide sit forretningsområde til også at omfatte økonomistyringsløsninger. For nylig meddelte Microsofts europæiske topchef, at Microsoft var på vej ind på det europæiske marked med sin business applikation, bCentral.


NavisionDamgaard offentliggør den 20. februar 2001 selskabets regnskab for 1. halvår. Årsregnskabsmeddelelsen vil foreligge den 20. august.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også