MediaWatch

NavisionDamgaard faldt på børsen

NavisionDamgaard blev ved Københavns Fondsbørs' lukning noteret til 168 kroner, svarende til et fald i forhold til forrige børsdag på 17 point. Dagens laveste handlede kurs blev på 150, hvilket svarer til det laveste niveau i 52 uger.

Danske Securities vurderer, at Microsofts overtagelse af det amerikanske softwarefirma, Great Plains, i overskuelig fremtid kan udgøre en trussel for NavisionDamgaard, skriver Reuters. Great Plains, der producerer business software til økonomistyring for små og mellemstore virksomheder, er NavisionDamgaards måske største konkurrent i USA.

Microsofts overtagelse af Great Plains, der er den næststørste virksomhedsovertagelse hidtil for den amerikanske softwaregigant, er det første tegne på, at mener det alvorligt, at det vil udvide sit forretningsområde til også at omfatte økonomistyringsløsninger. For nylig meddelte Microsofts europæiske topchef, at Microsoft var på vej ind på det europæiske marked med sin business applikation, bCentral.


NavisionDamgaard offentliggør den 20. februar 2001 selskabets regnskab for 1. halvår. Årsregnskabsmeddelelsen vil foreligge den 20. august.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs